Allt som allt




Nu har jag äntligen internett igen ! efter som att vi har flyttat har vi inte haft internett på två veckor. Nu tänker ni säkert men de är juh bara att koppla in men de var inte så det var Telia som klöddade (skit dålig service om man får säga så) jag vet inte vad som var fel men i alla fall har vi internett nu och de är NAJS.

skolan är bra och så, flytten gick bra och pappas 50 års fest var kul.

bilden har jag gjort i photoshop hemma. men de var en av sakerna vi lärde oss i skolan på mediaproduktion. lite kuligt. men Böte gjorde de så klart mycket proffsigare. Hän är skit bra :D

de var nog allt jag hade att säga idag Haj svaj lingonpaj! :D

Flytt, Flytt och flytt!



Linn spelar en truddelutt för ringsjön :D


Idag har vi flyttat ut alla möbler till garaget som vi inte behöver i veckan. Vi ska äta hos farmor resten av veckan så mamma även kan  börja packa kökssakerna. den 10/8 är då vi får nucklarna och börjaf flytta in alla möbler i huset. de ska bli kul :D jag ska snart också köpa ny data, en Mac. Pappa ska prata men ngn han känner som kan lite om Mac sen får vi se vad de blir. Jag lämnar min trogne ingemar burkensson (den datan jag har nu som är från stenåldern)  antagligen till skroten.
 

RÖSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!




rösta på min bild! den heter fin liten fluga

http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823


tack på förhand :D

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!




Rösta på min bild! den heter Spindeln harman (lite stavfel men ändå )



http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823

RSS 2.0