Paramore / Twilight



Idag när jag hade duschat hörde jag en låten Decode från ett av mina favorit band Paramore. Jag trodde det var min mobil som fått damp och börjat spela. Men de var mamma som kollade på Twilight! Lite kul ändå några av mina favorit böcker och favoritband i ett ! ( Filmen var oxå bra men böckerna bättre! ;) )

En helg jag aldrig kommer glömma!



det var ett litet tag sendan sist. Men i allafall så var jag på Cityhajk (läger) i helgen. Det var något av de roligaste läger jag har varit på, med andra ord de var skitkul ! Jag har aldrig lekt kurragömma så många gånger. haha det var jättekul för vi bodde i en sån kyrka som var jättestor och många gömställen.
 
Sen var i vi helsingör också. Där hade vi en foto tävling. Mitt lag vann. Det roligaste som hände där var nog när vi skulle fota en tant som åt glass. Då satte vi oss mitt emot henne på andra sodan den lilla gatan när hon väntade på glassen. När hon sen fick glassen sen skulle Jonte fota så hade han glömt att stänga av blixten.hahahha så sen skyndade vi där ifrån! Jag tackar alla som gjort denna helgen så bra :D <3

RSS 2.0