veckans Calvin and Hobbes



Jag  hade aldrig klarat mig utan mina vänner, därför blir det en sånhär Calvin and Hobbes denna veckan :D
Jag har förlorat en av min bästa vänner en gång och vill verkligen inte göra det igen !!

Så alla vet jag älskar mina vänner <3

veckans Calvin and Hobbes



Försökte plugga datorkunskap idag. Jag kan ju säga att jag var nära att dö, men jag klarade mig ganska bra ändå... Jag fattade ingenting!! men jag har ju världens bästa pappa som hjälpte mig :D Provet är imorgon så det är lite sistaminuten plugg där med.
I alla fall tyckte jag denna Calvin and Hobbes passade bra till denna veckan.  hao det bäässst!!


entirely bonkers



- Have I gone mad ?
- I'm afraid so. you're entirely bonkers. but I'll tell you a secret. all the best people are.



Nu har jag sett Alice i underlandet också. Katten är BÄST :D filmen var bra men inte den bästa jag sett. Fast det kan den nog aldrig bli eftersom jag är livrädd för den(okej, jag överdrev lite, men det är inte bara jag som är rädd för Alice i underlandet). Men jag gillade den och vill se den igen.

Där var många spännande citat i filmen men jag kommer bara ihåg den jag skrev där uppe.

I don't know why !?



Eftersom jag har tipsat om lite musik innan måsta jag bara tipsa om denna också. Jag älskar hans röst, så lyssna och njut haha ;)

veckans Calvin and Hobbes

Detta ääääär veckans Calvin and Hobbes *säger med sån speciell radioröst* haha ;)



Den passade skitbra nu när jag precis skrivit om en krigs film. Skitbra :D

7 December 1941

Jag har nyss sett en av de bästa filmerna som jag någonsin sett. Den har allt. Den har spänning, den har kärlek, en jävligt bra storry och mer kärlek. Den handlar om den 7 December 1941 då andra världskriget nådde USA. Pearl harbour blev bombat av Jappsen (de översatte "the japps" alltså japanerna på det viset i filmen och jag tyckte det var lite kul he he). Jag kan se filmen 1000 gånger om och om och jag kommer att gråta lika mycket varje gång, visst jag är en lipsill när det gäller filmer men kan du hålla dig från tårar när du ser denna filmen då är du en "redi hording".

Om du inte sett den måste du!

haha Jag har ju inte skrivit villken film det är men jag har i stort sett avslöjat det redan men ifall om du är lite trög (med andra ord inte har hört talas om filmen eller osäker på om du har rätt) så är det Pearl Harbour som filmen heter. ;)



RSS 2.0