Framtiden är inte huggen i sten.




Allt som är och allt som varit,
Allt vi tänkt och allt vi drömt om.
Alla våra högtflygandeplaner,
Dom sprack på små detaljer som man gjömt.

I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Om du dör mamma ska jag ta livet av mig!

Jag såg filmen " I taket lyser stjärnorna" idag. Den var bra men jättesorlig! Den har verkligen en mening. Något att rekomendera.
 
Om du dör mamma ska jag ta livet av mig!

 Om du dör SKA jag leva för DIG! <33

Over the edge! ?



Idag var jag, min bror Jesper, Ellen, Ellens syster Erika, och vår kompis Frida och badade i havet. Jag har tyvärr inte någon bild från idag.

När vi kom fram packade vi upp och direkt när vi var klara ville Erika spela beach boll. Hon och frida spelade lite sen var hon trött på de och så ville hon kasta badboll istället. Alla utom frida som redan sprungit lite var med. Snacka om att bollen inte kom dit man tänkte. Den blåste runder hur som hälst. Men de roliga är att jag undrar var Erika får all sin energi ifrån. Hon är nästan alltid på topp!  Har aldrig sett henne sur, lesden, arg eller nere .

En annan rolig grej var när vi skille hem och gick till bilen gich vi upp för en brant backe har de flästa buskarna bakomoss och där ligger en sten mitt i vägen som säger stopp liksom, de är helt blå himmel och Frida säger lite dramatiskt " Nu har vi kommit till världens ände!" Och när hon sa det känndes det verkligen som det. vi vandrade där med väskor och lite mat filtar och grejor precis som om vi hade vandrat långt och nu kommit till världens ände.

ja de var denna dag ha de bra.

Ogräs, Ogräs och Gräs !




Idag har bara varit tråk, tråk och mer tråk. Mina föräldrar har klagat på att jag inte har hjälpt till mycket nu när vi ska flytta. Vi ska göra vid huset måla, laga, städa och ränsa. Då tänkte jag att jag skulle hjälpa till hela dagen idag så kanske de blir nöjda. Mormor kom vid 12 tiden och då började vi med trägården. Vi var inte klara men vid 17 tiden sa mormor att jag varit duktig och att jag fick gå. Precis när jag ska gå kommer mamma hem jag har tänkt mer än halva tiden att är de inte nöjda med min insats nu får de fixa allt själv. Men när mamma kom då var de första hon sa " åh, nej du har tagit mitt skott" fråga inte var dett skott är med de är nog ngt med blommor. och jag bara ja jag rensade, jag tog allt. Bäst för henne att hon är nöjd än då. Mormor sa att de kvittade och att jag varit duktig ändå så jag är nöjd.
imorgon är de midsommar. De var längesedan så de ska bli kul :D

Jag är normal /Linn



vi är snyggast! xD

Idag har jag varit med min käraste kussin Linn ! Vi åkte till Lund och gick runder lite. Efter ett tag gick vi och köpte Monstaaa. hahaha de är en energidryck som var good. Hände egentligen inte så mkt men de var skitkul tack för denna bra dag Linn ! <3

ses i framtiden 9F!!



jag kan inte förklara vad de är men jag gillar bilden!



Hoppespindel. inte så liten längre..



den var grön !



fin fluga :D



och sist men inte minst (för de var den gröna spindlen) kommer nyckelpigan :D



Då har man slutat nian. Jag säger som de flästa andra att jag kommer sakna de! Jag grät som en treåring som just trillat av cyklen -när vi hade avslutning för sista gången i klassrummet. Många frågade varför jag grät och menade vi slutar högstadiet då ska man vara glad att man slipper skitet. Visst de är jag skitglad för och de ska bli jätte kul med gymnasiet men allt de som har hänt på denna plats. Jag har gått på samma skola i tio år och sen helt plötsligt var de slut. Men de var inte därför jag var ledsen. Jag var ledsen för att nu kommer jag inte att träffa alla i klassen varje dag fem dagar i veckan. Men de jag mest var ledsen var för att glömma, glömma denna underbara, jobbiga,störda men roliga tid. Men förhoppningsvis kommer jag aldrig glömma då Jocke var med hemma hos mig på ngn håla och han råkade sparka ner lycktan från trappan. Han blev het hysterisk och bad om förlåtelse tusen gånger och han tystnade inte förrän jag började skratta. Jag kunde verkligen inte hålla mig. Jag har aldrig sett han så snäll. men lycktan gick inte isönder och några veckor eller ngn månad sedan förändrades jocke och han går/gick inte att prata med sen.

jag kommer inte heller glömma då vi hade vattenkrig i min trädgård! Vi hade håla och gick hem till mig. Det var jättevarmt och det slutade med att vi tog vattenslangen och hade vattenkrig. Vi hade nästan precis köpt hund så han var inte så gammal då och han älskar att jaga ngn när man springen och när han kommer fram har han en dålig vana att nafsa en i rumpan. Mattias sprang och då sprang min hund Chevy efter Rebecca taggar chevy med att säga " buss på han, buss på han"  Då springer han efter Matte och jag kallar på han för full hals men de är så att han bara lyssnar när han vill. Matte blev skiträdd och skriker "han biter mig !!"  Rebecca stog och skrattade och tillsist fick jag tag i Chevy. Efter de har inte Mattias vågat gå in till mig fler ginger.

vi har gjort mycket annat kul tillsammans men jag orkar inet skriva allt. Jag lovar att jag ska göra mitt bästa att inte glömma en minut av de jag kommer ihåg nu ! 

Love you all 9F <33

RSS 2.0