Radio VS Ipod



Var bara tvungen att slänga upp denna nu innan jag sticker till stallet. Jag har ritat den alldeles nyss. Jag tyckte den blev ganska cool. Nu ska jag till stallet Cya

veckans Calvin and Hobbes



Här med inviger jag "veckans Calvin and Hobbes".

Vi får se om jag kommer komma ihåg att lägga upp varje vecka.
 
Ha ett bra påsklov!

Drag me to vet inte vad ?



bara så att alla vet, detta var en av de dåligaste filmerna jag sett!!

jag sitter hemma helt ensam med min katt, klockan är halv tio, det är kolmörkt ute och jag är inte ett dugg rädd (inte något skrytande jag menar filmen var inte ett dugg läskig). Jag kommer ihåg när filmen gick på bio och jag ville se den men det blev aldrig av att jag kollade på den. Men nu när jag bläddrade bland kanalerna på tv:n så gick denna på tv 1000 och jag ville ju se den. Det var inte speciellt nödvändigt, jag är glad att jag inte såg den på bio, då hade jag kanske blivit mer besviken.

marmeladmacka in my <3





Lite reklam för ICA och lätta men jaja.
här är mina senaste konstverk :D haha

What I've done






In this farewell    
There's no blood
There's no alibi
Cause I've drawn regret
From the truth
Of a thousand lies

So let mercy come
And wash away

What I've done
I'll face myself
To cross out what I've become
Erase myself
And let go of what I've done

Put to rest
What you thought of me
While I clean this slate
With the hands
Of uncertainty

So let mercy come
And wash away

What I've done
I'll face myself
To cross out what I've become
Erase myself
And let go of what I've done

For what I've done

I'll start again
And whatever pain may come
Today this ends
I'm forgiving what I've done

I'll face myself
To cross out what I've become
Erase myself
And let go of what I've done

What I've done

Forgiving what I've done

=)



I don't even know whats real



I high above the clouds



the things that burn inside



you just see a smile

----



she lives in a fary tale, Somewhere too far for us to find



She's ripping wings off of butterflies



well you built up a world of magic


calvin and hobbes :D



Dansa och hoppa runder,
glöm alla sorliga stunder.

sjung och skrik,
 var inte dig lik.

Inga problem,
dem tar du sen.

inget bekymrar dig,
och inget kan nå dig.

livet blir som en fest,
man glömmer och allt blir som bäst!



marmelaaad :D



Jag ska bli marmeladkonstnär!

(min katt heter Bambam och mamma önskade ett konstvek som skulle se ut så här)

jag kan säga att det blev lite mycket marmeladpå dem mackorna, så det blev inte så jätte gott. Jag ska nog fota lite fler konstverk annars är det ju bara ett engångs konstverk. kul och veta va! :D

inget att göra konstverk





Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.


Tur i oturen!



Hejsan hoppsan alla jag har inte varit så aktiv på senaste men det har inte hänt något som jag känner är lönt att skriva om. Jag funderar också på att bara skita i att blogga. Jag har inte speciellt många läsare och jag ger inte precis ut någon reklam för det. Men i alla fall så har det hänt några typiska saker just denna helgen som jag hade tänkt att berätta om.

Det var i fredes allt hände. (det lät ganska hemskt, men det är lugnt.) Jag hade världens otursdag EVER! Dagen började helt okej men när kvällen började närma sig tog oturen vid. Jag och Ellen skulle till malmö och oturen började med att vi kollade fel på klockan och en halvtimme efter "vårt" tåg hade gått kom vi på att vi kollat fel på klockan. Vi kom alltså nästan en timme senare till malmö än vad vi tänkt. Oturen fortsätter med att vi missar bussen precis och måste vänta i ca 15 minuter ute på stationen, på detta underbara kalla och mörka ställe. men bussen kom och vi skulle gå på och dra våra kort men då funkar inte skolkorten lägngre och vi fick betala för den resan, (vi hade pengar med oss i alla fall). Bussen är full och vi står upp men det tog bara runt fem minuter innan vi skulle gå av. När vi gått av inser vi att vi inte riktigt mins var vi skulle gå. Smarta som vi är väntade vi inte på Amanda som skulle möta oss. När vi yrat runder bland malmös alla korsningar och konstiga övergångsställen kommer vi äntligen fram. Vi tog av oss jackorna och jag inser att jag inte vet var min plånbok är. Jag blev alldeles kall inombords, jag hade mitt kreditkort, mitt ID (som jag nyss hittat), mitt moppe kort och ca 300 kr i plånboken. Det var bara att gå ut igen och leta. Medans vi gick runder och letar möter vi Anne och Amanda som hjälpte oss att leta. När vi kommit till busstationen där vi hopade av och fortfarande inte sett min plånbok ringer någon mig. Det var ett nummer som jag inte kännde igen men jag svarade. Det var en tant/tjej/kvinna kalla henne vad ni vill, hon sökte i alla fall Malin Lysmo, alltså jag och berättade att hon hittat min plånbok i någon korsning(oh, God thank you for that!). Hon berättade var vi skulle möta henne och hämta min plånbok. När vi kom fram pratade hon precis som om hon var polis och sa det dära om att det hade kunnat vara någon annan som hittat plånboken och blaah blaaah. Men i alla fall tackade jag henne och vi fortsatte dit vi skulle. Även om vi missat typ det som skulle hända (smo jag inte riktigt vet vad det var) så hade vi ganska kul ändå. Det är kul att träffa fok som man inte har träffat på länge. Men det tar inte slut där. klockan var runt 12 när vi skulle gå hem. Vi gick till busshållsplatsen och ser att bussen inte gick så sent. Det var bara att gå till tågstationen alltså. Det var lite humorustiskt för där var en reklamskyllt där det stod "länge leve fotgängarna" jo visst länge leve fotgängarna va! När vi var framme såg vi att tåget inte gick förrän om en timme. Vi fick alltså stå och vänta på den kalla, mörka och underbart kalla tågstationen igen.

Men om man ska se det possitiva. i det hela. Vi hade kul en liten stund, jag fick tillbaka min plånbok och vi kom hem i alla fall.

Det var mycket där. Jag har nog inte skrivit så här mycket på länge !

Have a nice week my friends!

RSS 2.0