why?

du behöver int läsa om du inte vill men jag var tvungen att skriva det.


Men jag vill hjälpa...

vad säger man när man har slut på förslag?
Man vill svara på frågor. Men har inga svar.
 vad säger man ?  " nej, tyvärr du får klara dig själv min vän"
Jag vill bara att alla ska veta att jag försöker så mycket jag kan ! men jag kan inte mer än de jag kan och så är de med det. Jag hjälper mer än jag vill, jag försöker längre än jag har tid till och jag bryr mig mer än jag borde. Men jag vill inte att någon ska vara ledsen, sur eller arg. Jag har hört många gånger att jag inte borde hjälpa eller bry mig så mycket. Det går bara inte ! och nu sitter jag här och gnäller... men jag behövde bara skriva det ..




I´m going to fix the world up for you!

my Love.









mysigaste helgen. har inte gjort särskilt mycket. var ute och gick med hunden typ tre timmar idag så det blev några foton :)

Evil Angle








Hoping to find a savior.
No, don't, leave me to die here.
Help me survive here, alone.
Don't Surrender!

Put me to sleep, Evil Angel.
Open your wings, Evil Angel.
Fly over me, Evil Angel.

:]





LiFe iS tO sHorT To wAke uP iN tHe MoRniNg WiTh REGRETS!  ♣♦♥

Livet är som att baka




Idag hörde jag en ganska smart sak. Det var en förklaring på livet. "Livet är som att baka". Alltså man kan inte bara ta de goda sakerna för att de ska bli bra. Man måste ha bakpulver mjöl och annat som inte är så gott som socker sylt godis och massa annat. Med andra ord: man måste göra lite av de tråkiga i livet också annars blir de inte gott. Så de är inte alltid "gör det du känner för" eller "gör de DU tycker är roligast" utan istället kankse man kunde säga "gör de som behövs" eller "se till så att du får lagom av det du behöver". Det var en sak som jag hörde idag. Jag tyckte det var en ganska smart förklaring.

Bilden har inte ngt med det att göra. Men de är min katt Bambam. Han symboliserar "ta det som det kommer, och gör det bästa av det". Det är som att han möter livet på de viset och det verkar ganska bra. Men men det var mina funderingar denna kväll Cya <3

Malin & Erika äger allt och alla!!




Dagen idag har varit lite till och från. Iskolan hände inte något speciellt kul. Jag var glad ena seckunden och sur nästa. Men sen blev det stallet och då förändras ALLT. Det är aldrig tråkigt i stallet !! Jag och Erika äger allt och alla.:D
Men vi hoppas på en bättre skoldag imon. Nu ska jag göra Biolohin som vi ska läsa tills imon..

:)

Kvinnor tänker oftare på sitt
utseende än sitt inre,
för att män har lättare
att se än att tänka



I will never be afraid again,
I will keep on fighting till the end
I can walk on water, I can fly.
I will keep on fighting till I die.

RSS 2.0