Photoshop :P







Lekte lite i photoshop nyss,och här är lite resultat.


Snabbis



Jag tänkte lägga upp vad jag har ritat nu det senaste :P det är jag och min hamster, Vimsan. gaaaaaaaaaanska längesedan.

Men jag tänkte också säga det att jag ska lägga upp lite fler favorit bitar från fredsboken men idag är jag så trött att jag inte orkar öppna boken. Och om jag skulle gjort det skulle de ändå inet bli något bra inlägg. Men var lugn jag har boken på mitt skrivbord brevid datorn så jag ska nog komma ihåg det. Ni kanske inte alls vill läsa om ngn konstig fredsbok?  men i alla fall så får ni säga vad ni tycker! jag kansk einte blir glad om det är värsta anklagelsen om att ni hatar min blogg men jag blir glad för tipps om vad jag kan göra bättre o.s.v

Om ni nu kanske har läst detta långa inlägg så kanske ni fattar varför jag inte ville skriva ngt fint från fredsboken. Jag bara flummar runt som Sebastian i Lillasjöjungfrun. Okej de var en dålig jämförelse men ändå. Nu ska jag sluta flumma Cya aaallllll <3

LÄS!

DET GÅR att lära sig civilkurage. Man får börja öva det lilla. Börja med att göra sig lite obekväm på en familjemiddag eller på lunch med vännerna. Det kan okcså handla om att ropa "du tappade dina handskar!" efter någon på gatan. Att våga ta plats i det offentliga rummet. De som är bäst på vardagscivilkurage är ofta äldre damer, de struntar fullständigt i normen "man ska inte lägga sig i".

Lena Victorin




Nordiska rikspartiets demonstration i växjö 1985. Mågna växjöbor var upprörda och flera som hade släkt som upplevt nazismen hörde av sig till polisen för att försöka stoppa partiets demonstrationstillstånd. Tusentals människor samlades i protest mot nynazisterna som fick fly mot järnvägsstationen och låsa in sig på toalätterna för att tillslut bli eskorterade ut ur staden av polisen.

så här står det i en bok som heter FRED 100 röster mot våld och krig.Det är en bok som jag fick med posten för ett tag sedan. Den rekomenderas att läsas. Den ger fina tankar och man börjar tänka på riktigt. Det gjorde i alla fall jag.

Det står inte vad denna tanten heter men jag tycker hon är grymt cool. Hon vågar inte gå ända fram till killen men slå till honom med väskan vågar hon. Man kan verkligen föreställa sig vad hon tänker när hon har den minen. Jag vill i alla fall inte göra henne sur.

uppenbarelseboken 21:4



"Han skall torka varje tår från deras ögon och döden skall inte finnas mer ;


inte heller skall sorg eller skrik eller smärta finnas mer"

swiiich!



det ska minsann åkas skidor år 2010 också!!

Så se upp i backen annars skrapar vi lacken! ahhahahahhahah
(de sista var lite...ja, kalla det vad du vill xD)

brist på bilder och ngt att göra hehe



Jag läste en lite rolig sak i en bok idag. men de stämmer nog lite...

Livet är som en ketchupflaska. Först kommer det inget, sedankommer inget, sedan kommer inget, sedan kommer allt. Och sedan, när det har lugnat ner sig och man behöver ny portion, så kommer inget... och sedan inget...

Just nu är har jag nog börjat på min portion och det kommer inget från ketchupflaskan, men det är väl bara och vänta och se... de kommer alltid lite ketchup men om de tar slut köper man en ny flaska.

snacka om att jag har brist på något att göra, jag menar jag sitter och jämför livet med en ketchupflaska :O

hejdå 2009. Hej 2010 :D



Då var det nytt år :D (bilden från 2008/2009) men hade ingen från detta året.

Tack alla för detta bra nyårsfirande :D <33

RSS 2.0